Barcelona Clàssica: La Casa Bartomeu reprèn l’activitat amb el cicle musical de tardor

dijous, 8 d’octubre del 2015

La Casa Bartomeu reprèn l’activitat amb el cicle musical de tardor

El Jardí dels Tarongers- Casa Bartomeu inicia la seva temporada aquest divendres amb una nova edició del Cicle de Tardor. Recordem que aquest espai singular està ara gestionat pel Consell Català de la Música, però originalment era la casa d’un mecenes de la música, Josep Bartomeu, qui va convertir l’espai en un centre de la cultura a Barcelona a mitjans del segle XX.

Així que els assistents a aquests concerts a la Casa Bartomeu (C/ de la Ràbida, 7) gaudeixen tant de la música com de la visita a un edifici històric, on totes les arts (incloses l’arquitectura i la pintura) van tenir importància i han deixat la seva empremta. L’entrada als concerts és lliure, tot i que es recomana fer una aportació econòmica voluntària per a contribuir al manteniment de la Casa Bartomeu al voltant de 7 euros.

Aquest nou cicle s’estrena divendres a les 19.30 hores amb el duo de flauta i piano format per Patricia de No i Cristina Casale, qui presentaran el seu nou disc “Intimate”, amb obres de Debussy, Dvorak, Verdi-Krakamp, Kapustin o Schocker. 

La propera setmana podrem veure a  la soprano Ulrike Haller, acompanyada de Josep Surinyac, qui interpretarà peces de Robert Schumann, Richard Strauss, Franz Liszt, George Bizet, Erich Korngold o Richard Wagner. Tancarà aquest Cicle de Tardor el jove pianista Carles Font amb obres de Ludwing van Beethoven, Claude Debussy o Samuel Barber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada