Barcelona Clàssica: El més llegit del 2015

dimecres, 30 de desembre del 2015

El més llegit del 2015

Qvixote Quartet, protagonista de l'entrada més llegida del 2015
Barcelona Clàssica compleix el seu primer any d'existència convertit en un projecte molt més gran del que ens havíem atrevit a imaginar al principi. Vam començar pensant que un bloc que només parlés de concerts de música clàssica a Barcelona anava a passar desapercebut. Afortunadament, ens vam equivocar.

El que va arrencar sent gairebé un experiment personal va creixent en visites a un bon ritme i, per tant, hem hagut d'estar a l'altura en el desenvolupament de continguts i en la creació d'una edició en català. Ens agrada poder donar a conèixer a artistes joves, amb un discurs interessant sobre l'art i la música, i volem seguir apostant per la informació sobre concerts de qualitat, especialment d'aquells que se surten dels circuits habituals.

Les 10 entrades més llegides a Barcelona Clàssica el 2015 han estat:


Però, aquest any, per a Barcelona Clàssica també han parlat grans figures de la música clàssica, des del director anglès Robert King fins al director català Josep Vila. Hem estat a les presentacions de grans concerts de Daniel Barenboim, John Rutter i Jordi Savall. Hem pogut parlar amb alguns dels principals protagonistes de la temporada musical, d' Hèctor Parra a la Simfònica del Vallès. Hem conegut a joves artistes amb un impressionant potencial i dels que, amb tota seguretat, sentirem parlar molt en el futur. I hem explicat multitud d'històries que succeeixen a Barcelona al voltant de la música clàssica, però que en realitat parlen de moltes més coses: de passió per la música i de ganes de tirar endavant un projecte artístic per sobre de tot.

Demanem a 2016 seguir amb les mateixes ganes i la mateixa inspiració.

Feliç Any Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada