Barcelona Clàssica: L’Orquestra Simfònica del Vallès obre la temporada amb un 'Carmina Burana' de grans dimensions

divendres, 25 de setembre del 2015

L’Orquestra Simfònica del Vallès obre la temporada amb un 'Carmina Burana' de grans dimensions

Foto: Orquestra Simfònica del Vallès
L’Orquestra Simfònica del Vallès inaugura demà, dissabte dia 26 de setembre, el cicle Simfònics al Palau, amb una d’aquestes obres que es programen pràcticament de forma contínua, però que sempre aconsegueixen grans èxits de públic: Carmina Burana.

Potser un dels factors que fan que aquest concert sigui una mica diferent és la col·laboració de diverses formacions catalanes no professionals, però d’alt nivel musical: Jove Orquestra Simfònica del Vallès, Cor de Cambra de Granollers, Cor Jove Amics de la Unió, Cor Infantil Amics de la Unió, ARSinNOVA Cor de Cambra i Cor d’Homes d’Igualada, tots sota la batuta del titular de l’OSV, Rubén Gimeno

Amb aquest generós número de veus a l’escenari del Palau de la Música, estem segurs de que el cèlebre cor ‘O Fortuna’ serà una de les experiències més vibrants del mes de la cartellera de música clàssica a Barcelona.

El cicle Simfònics al Palau compleix enguany vint anys i és una mostra de l’estreta col·laboració entre el Palau de la Música amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. La programación aposta per apropar la música clàssica a nous públics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada