Barcelona Clàssica: Novaria Artists i Bohèmia's Produccions estrenen dos nous espectacles d'òpera al Palau de la Música Catalana

dijous, 12 de gener del 2017

Novaria Artists i Bohèmia's Produccions estrenen dos nous espectacles d'òpera al Palau de la Música Catalana

Imatge promocional de Tutto Opera
Les productores Novaria Artists i Bohèmia’s Produccions consoliden la seva programació d’òpera al Palau de la Música Catalana amb l’estrena de dos nous espectacles aquest mes de gener: Tutto Opera i Cançó d’Amor i de Guerra, el concert.

Tutto Opera s’estrena divendres dia 13 de gener. Es tracta d’un recopilatori d’àries, duets, trios, cors i obertures cèlebres de la història de l’òpera. Al repertori no hi falten Il barbiere di Siviglia de Rossini, la Carmen de Bizet o La Bohème de Puccini, passant per algunes de les òperes més famoses de Verdi: Nabucco, La Traviata, Il Trovatore… L’espectacle, que té un cost de 25 a 49 euros per entrades, ja ha programat altres dues dates més, a més de l'estrena. 

Pel que fa a Cançó d’Amor i de Guerra, l'obra arriba al Palau de la Música el 27 de gener en versió concert de dues hores amb entreacte. La història serà narrada per dos actors, Àngels Bassas i Lolo Herrero. Destaca també la participación del Cor Polifònic del Vallès, format per més de cent veus. El preu de l'entrada es situa també entre 25 i 49 euros, segons la ubicació de la localitat.

Imatge promocional de Cançó d'amor i de guerra
En tots dos casos, Novaria Artist i Bohèmia’s Produccions tenen a l’Orquestra Da Capo a la part musical, sota la direcció de Gabriela Zabala. La nòmina de solistes inclou noms com ara Sergi Giménez Carreras, Jose Concepción, Sarah Zhai Strauss, Laura del Río, Marga Cloquell, Carlos Cremades o Xavier Aguilar.

Des de finals del 2014, la col·laboració de totes dues productores ha permès posar en escena cinc espectacles. A més de les noves estrenes, estan en cartellerales versions semiescenificades de Carmen i La Traviata, així com els concerts de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada