Barcelona Clàssica: Qui som

Qui som

Barcelona Clàssica sorgeix com una iniciativa d'un grup d'amics aficionats a la música clàssica que no troben una agenda amb tota la programació de música vocal, instrumental, simfònica i òpera  a la ciutat de Barcelona.

La diferència amb altres agendes culturals és que Barcelona Clàssica se centra exclusivament en allò que, en general, es coneix com a "música clàssica", malgrat tots els problemes que suposa aquesta definició, ja que s'hi inclouen concerts de repertori antic i contemporani, i fins i tot propostes de caràcter més experimental, sempre que tinguin relació amb el gènere clàssic i una clara aposta per la qualitat musical. Barcelona Clàssica també recull propostes del món "amateur" que destaquin per la seva ambició artística o la seva aportació a la difusió de la música clàssica. 

A més d'agenda de concerts, Barcelona Clàssica publica informació sobre nous artistes i recomanacions de concerts, amb total independència, rigor i respecte al treball que hi ha darrere de cada concert.

La nostra agenda recull els concerts de:


Estem oberts a rebre informació sobre qualsevol espectacle que s'ajusti a les característiques de la nostra agenda per incloure-ho al calendari mensual.

foxyform