Barcelona Clàssica: J.S. Bach i Benjamin Alard: episodi quatre

diumenge, 31 de gener del 2016

J.S. Bach i Benjamin Alard: episodi quatre

Benjamin Alard
El clavecinista francès Benjamin Alard continua al Palau de la Música Catalana. el projecte dedicat a la integral de la música per a clavecí sol de Johann Sebastian Bach. És el quart episodi de la série, que finalitzarà la propera temporada, el 2017.

Alard és un artista amb habilitats extraordinàries, un enorme talent i una tècnica extremadament depurada malgrat la seva joventut (només té 30 anys). Oferirà dos concerts consecutius, els dies 1 i 2 de febrer al Petit Palau


En la primera sessió, l’intèrpret oferirà partites i partites corals i les Suites franceses núm. 4 i núm. 5. L’endemà Alard interpretarà les Variacions Goldberg, una obra que exigeix gran virtuosisme i està considerada com a summa de l’art del cànon. 

Aquest projecte de llarg recorregut proposat pel Palau de la Música Catalana suposa un repte per al músic, pel fet de tractar-se d’un conjunt d’obres considerades un autèntic monument musical. Durant les temporades anteriors, Benjamí Alard ha interpretat el Concert Italià i l’Ouverture française (2013), El clavecí ben temperat (2014) i les obres de joventut de Bach (2015). La propera temporada Alard interpretarà L’art de la fuga per a posar fi al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada