Barcelona Clàssica: El millor de l'agenda de música clàssica de Barcelona al març

dimecres, 2 de març del 2016

El millor de l'agenda de música clàssica de Barcelona al març

Venim de dos mesos densos en la programació musical, i març manté la tendència, almenys durant les tres primeres setmanes. Després, a partir del 21, les vacances pràcticament paralitzen la cartellera i l'activitat es redueix a algunes iniciatives privades que precisament aprofiten l'èxit turístic per atreure espectadors a llocs emblemàtics, com el Palau de la Música. 

Com cada mes, hem seleccionat el nostre top 10 amb els concerts protagonitzats pels solistes, orquestres i directors més cèlebres. Però no és l'únic que hi ha a Barcelona per gaudir de la música clàssica.


En total, la nostra agenda recull, a data d'avui, 175 concerts, dels quals 35 són gratuïts i altres 49 entrarien dins del que anomenem "categoria low-cost", en les quals l'entrada amb millor visibilitat costa un màxim de 12 euros. En els concerts de pagament, el preu mitjà de les localitats se situa en una franja entre els 15 i els 40 euros. Es tracta d'una xifra bastant influïda per l'alt preu de les butaques amb millor tarifa del Gran Teatre del Liceu; excloent aquestes, el preu mitjà màxim descendeix notablement, fins als 26,67 euros.

El nostre recompte de compositors ens permet detectar que el "rei" dels repertoris aquest mes és Beethoven, amb presència en 9 concerts, enfront de Bach (que habitualment és el més programat) i Granados (que, com a artista protagonista de diversos homenatges, apareix en fins a quatre programes diferents)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada