Barcelona Clàssica: Els Lluïsos d'Horta creen un nou cicle de música clàssica a preus assequibles

diumenge, 13 de març del 2016

Els Lluïsos d'Horta creen un nou cicle de música clàssica a preus assequibles

Barcelona estrena avui diumenge un nou cicle de música clàssica a preus assequibles: els Matins de Clàssica, impulsats per l'associació Lluïsos d'Horta. L'entitat ha decidit organitzar un diumenge al mes un concert matinal a la seva seu del carrer Feliu Codina, 7-9, a les 12.15 hores. El cost de l'entrada és de 8 euros per al públic general i 6 euros per als socis.

Les dates dels concerts i la programació podran anar seguint-se
a través de la pàgina web i del canal de Twitter de Matins de clàssica. El recital d'inauguració del cicle l'ha protagonitzat el duo de violoncels Martin-Robilliard. 
 
Com ens explica Josep Magrans, un dels responsables de la iniciativa, el nou cicle té el seu origen en la programació de jazz i en les projeccions d'òpera que els Lluïsos d'Horta presenten des de fa alguns anys: "Pensem que amb un concert mensual en viu contribuirem a fer que el públic s'acostumi també a la música clàssica". 
 
Els Lluïsos d'Horta han comptat amb la col·laboració de l'Escola de Música Pausa, que els assessora en la programació i els facilita contactes amb músics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada