Barcelona Clàssica: Vespres d’Arnadí inaugura a Barcelona el seu primer festival d’estiu de música barroca

dilluns, 13 de juny del 2016

Vespres d’Arnadí inaugura a Barcelona el seu primer festival d’estiu de música barroca

Vespres d'Arnadí
Un dels avantatges de  que un país sigui bressol de músics d’elit és que quan aquests impulsen projectes propis sempre tenen en compte el seu lloc d’origen. 

Aixó és el que passa amb Vespres d’Arnadí, la formació musical dirigida per Dani Espasa, especialitzada en interpretació barroca amb instruments d’època i amb un currículum on figures festivals i sales de primer nivell al món. 

Vespres d’Arnadí obre dimecres 15 de juny el seu primer festival d’estiu de producció pròpia, una iniciativa que el grup ha volgut ubicar a Barcelona. 


Entre els objectius que expliquen la creació d’aquest nou festival hi ha la voluntat del grup d’oferir interpretacions de música barroca d’alta qualitat; descobrir autors desconeguts catalans o amb alguna relació amb Catalunya i difondre la seva obra; ajudar a joves cantants especialistes en música antiga i fomentar-ne el seu desenvolupament així com esdevenir una alternativa cultural de qualitat per als ciutadans i visitants de la ciutat de Barcelona.

Tots els concerts d’aquest nou festival tindran lloc a l’església barroca de Sant Felip Neri, a dos quarts de nou del vespre, els dies 15 i 22 de juny i 7 i 14 de juliol, respectivament. 

El programes que proposa la formació liderada per Dani Espasa són:

  • 1r concert venecià: I virtuosi mendicanti (15.06.2016) Preu especial concert inaugural: 10€ (amb els solistes Dani Espasa, orgue; Farran Sylvan James, violí i Pere Saragossa, oboè)
  • 2n concert venecià: Nel profondo e cieco mondo (22.06.2016) Preu únic: 15€ (amb la mezzosoprano Marta Infante)
  • 3r concert venecià: Dolcissima anima (07.07.2016) Preu únic: 15€ (amb el tenor Emiliano González Toro)
  • 4t concert venecià: Il teatro nel mondo (14.07.2016) Preu únic: 15€ (amb la soprano Maria Hinojosa)

El sistema de venda d’entrades es realitzarà a través de la plataforma TICKETEA.
 
El festival és una producció de Vespres d’Arnadí i Musièpoca on hi col·laboren el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Església de Sant Felip Neri i l’Institut Ramon Llull. Jané Ventura, vins i caves, són empresa colElaboradora del conjunt musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada