Barcelona Clàssica: Music for Cancer Tribute: música clàssica (i també moderna) contra el càncer

dijous, 2 de juny del 2016

Music for Cancer Tribute: música clàssica (i també moderna) contra el càncer


L’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona acull aquest dissabte 4 de juny a les 17:45 hores un recital de lírica per a recaptar fons contra el càncer a càrrec de les sopranos Sara Blanch, Mercedes Gancedo, Maria Miró i Ximena Agurto, així com del tenor Beñat Egiarte. Tots ells estaran acompanyats al piano per Josep Buforn.

Es tracta de la primera actuació d’un esdeveniment solidari multidisciplinar, Music for Cancer Tribute (M4CTribute), que té moltes altres activitats programades per dissabte al vespre. De fet, un cop acabi el recital líric, la música en directe seguirà amb jazz i swing i, posteriorment, a partir de les 20.45, arribaran els concerts de pop-rock.

El conductor de l’esdeveniment serà l'actor Sergi Cervera, conegut per la seva intervenció -entre altres treballs- en el programa de sàtira política "Polònia". Entre els blocs musicals, l’esdeveniment oferirà diferents tallers i activitats lúdiques, així comun mercat ambulant solidari.

L’objectiu de la iniciativa és recollins fonç pel projecte Xemio, impulsat per la Fundació iSYS, que ajuda als pacients en tractment de cáncer quan són a casa.  Dissabte, Music for Cancer Tribute retrà homenatge a tres persones destacades per la seva lluita contra el càncer: el doctor Joan Massagué (investigador bàsic de la metàstasi), la doctora Montserrat Daniels (oncòloga clínica que va desenvolupar la seva tasca a l’Hospital Clínic) i María A. Ibáñez (fundadora del Grup Àgata).

Les entrades, amb un preu de 10 euros, es poden comprar aquí. Si algú està interessat en ajudar al projecte, però no pot assistir, pot col·laborar  mitjançant una aportació de Fila 0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada