Barcelona Clàssica: Clàssica low-cost: els concerts de la setmana per menys de 12 euros

dissabte, 7 de novembre del 2015

Clàssica low-cost: els concerts de la setmana per menys de 12 euros

A Barcelona Clàssica ens agrada provar fórmules diferents d'informar sobre l'actualitat de la música clàssica a la ciutat. Aquesta setmana, experimentem amb una nova secció: "Clàssica low cost".

No ens entusiasma utilitzar el terme, perquè té connotacions de qualitat justeta i, entre les propostes que podem veure aquesta setmana a Barcelona per menys de 12 euros, el nivell és excel·lent. No obstant això, "low cost" és l'expressió més eficaç per referir-nos a un producte econòmic i funcional, així que apostarem per la fórmula.

Per què 12 euros? Examinant la situació del mercat, entre els 10 i els 12 euros se situen molts concerts interessants de joves intèrprets. Per sota d'aquesta franja, podrem gaudir de la programació cultural dels centres cívics, moltes vegades lligada a centres d'estudis, com l'ESMUC, així com del cicle "30 minuts de clàssica" de ArtTe i alguns concerts puntuals. No obstant això, el gruix de l'oferta de gamma econòmica es concentra entre els 10 i els 12 euros.

Cal aclarir que els 12 euros són el preu de la localitat més cara del concert seleccionat (i, per tant, amb millor visibilitat). Cal recordar que hi ha concerts de les sales de més prestigi, com l'Auditori o al Palau de la Música, en els quals podem trobar entrades a preus molt baixos, però es tracta de localitats amb visibilitat restringida.

La nostra intenció és actualitzar la secció setmanalment. En funció de la vostra resposta, veurem si utilitat fer aquesta selecció de música clàssica a preus econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada