Barcelona Clàssica: Dues tardes amb Jordi Savall

divendres, 2 de setembre del 2016

Dues tardes amb Jordi Savall

Foto d' Hervé Pouyfourcat,
publicada a @JordiSavallOfficialPage
L’Institut d’Humanitats de Barcelona, ubicat a l’edifici del CCCB al carrer de Montalegre, obre el nou curs 2016-2017 amb dues sessions magistrals impartides per Jordi Savall. Totes dues porten per nom “Què és la música?”.

Les classes estan previstes pels dimarts 6 i 13 de setembre, en horari de 18.30 a 20.30. Es tracta d’un curs obert al públic general. 

La matrícula, que s’ha de formalitzar per e-mail, costa 50 euros (40 euros pera estudiants, aturats, pensionistes, persones amb més de 65 anys i Amics del CCCB).

A falta de més detalls del contingut de les lliçons del mestre Savall, reproduïm el text oficial de presentació: “Des de temps immemorials, la música forma part de la vida de l’ésser humà i, des dels primers instants, l’acompanya de moltes maneres fins al final de la seva vida. Cada poble, cada societat i cada època l’incorpora de formes molt diferenciades en els seus rituals més personals i també col·lectius.”

El que si podem dir és que les inscripcions avancen a bon ritme, així que els interessats faran bé en formalitzar la seva matrícula l’abans possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada