Barcelona Clàssica: Els Amics de l'Òpera de Sarrià impulsen una gala solidària a favor dels refugiats

dimarts, 22 de setembre del 2015

Els Amics de l'Òpera de Sarrià impulsen una gala solidària a favor dels refugiats

El dimecres 23, a les 20 hores, el Teatre de Sarrià acull una gala solidària a favor dels refugiats i els immigrants. La iniciativa està promoguda pels Amics de l’Òpera de Sarrià i la recaptació es dedicarà íntegrament al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, una de les tres entitats que estan coordinant l'acolliment dels refugiats.

Com aquesta vegada la música no és el més important, destaquem la presència de Xesco Reverter, cap de la secció d'Internacional dels informatius de Tv3, qui explicarà la seva experiència sobre el terreny en la cobertura del drama dels refugiats sirians.

Pel que fa a l'equip artístic, estarà format per les sopranos Mercedes Gancedo i Serena Saenz, el tenor Marc Sala i els barítons Carles Daza i Manel Esteve, entre d' altres. També hi haurà un espectacle de dansa a càrrec del BCN City Ballet.

El donatiu és de 20 euros. Es pot reservar l'entrada en la secretaria del Teatre de Sarrià (per telèfon al 93 203 9772 o per correu electrònic al centreiteatredesarria@gmail.com). També es pot adquirir per internet. En cas de no poder assistir, es pot fer l'aportació igualment comprant la fila zero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada