Barcelona Clàssica: Els Amics de l'Òpera de Sarrià presenten la versió "express" d' 'Anna Bolena'

dimarts, 29 de desembre del 2015

Els Amics de l'Òpera de Sarrià presenten la versió "express" d' 'Anna Bolena'

Aquest desembre ha estat el mes de Donizetti a Barcelona, ​​i no només per les catorze funcions de Lucia di Lammermoor al Liceu. 

Els Amics de l'Òpera de Sarrià, que celebren la segona temporada de la seva magnífica iniciativa d'òperes de petit format, van estrenar fa unes quantes setmanes una nova producció basada en L'elisir d'amore (en aquest cas, sota el títol El màgic elixir), i avui, dimecres 30, a les 20 hores, al Teatre de Sarrià, ofereixen, en versió concert, una selecció de fragments de l'òpera Anna Bolena. 

Serà l'única representació de la temporada de l'obra, amb la qual posen en marxa un nou format d'òperes en concert al qual han anomenat "Òpera Express". La durada de l'òpera està estimada en hora i mitja, davant de les tres hores i quart que sol durar la versió completa de l'obra de Donizetti. L'entrada val 15 euros.
 
El repartiment està integrat per Tina Gorina com Anna Bolena, Laura Vila com Giovanna Seymour, Boni Carrillo com Enrico VIII, Marc Sala com Lord Percy, Carles Pachon com Rochefort i Patrick Tapiol com Hervey. Completen el cast Maria Banyeres, que farà de presentadora / narradora, i el pianista Stanislav Angelov.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada