Barcelona Clàssica: El Festival Corearte reuneix a Barcelona a corals de tot el món per cantar a edificis emblemàtics

dimecres, 21 d’octubre del 2015

El Festival Corearte reuneix a Barcelona a corals de tot el món per cantar a edificis emblemàtics

La cripta de la Sagrada Família acull aquest dijous els concerts del  Festival Corearte, una reunió de cors de tot el món que se celebra aquesta setmana a Barcelona. En l'edició d'aquest any participen set grups corals, dels quals tres són catalans: Coral Cantiga, Coral Sinera i el Cor Infantil de Sant Cugat. La resta procedeixen d'Argentina (Coral Concuerdasi Cor del Col·legi d'Escribans de Còrdova), Mèxic (Grup Vocal Crea i Ensamble Coral Contrapunt), Equador (Cor de cambra Óscar Vargas Romero) i Brasil (Coral Cobra Coral).

Els grups participants en la trobada es presentaran al públic a la cripta de la Sagrada Família a les 16 hores. A les 21 hores, tindrà lloc el concert oficial, en el qual solament participarà un grup de corals. L'altre estarà actuant a la mateixa hora al Monestir de la Valdonzella (C/ del Císter, 41).

Per veure a tots els grups junts, es podrà anar el divendres 23 al Paranimf de l'edifici històric de la UB, a les 20 hores. No obstant això, l'esdeveniment més destacat del Festival Corearte està programat per al dissabte a Figueres, amb la interpretació del Carmina Burana amb totes les corals juntes.

Els concerts de la Sagrada Família, el Monestir de la Valdonzella i la UB són gratuïts. Pel Carmina Burana, el preu són 12 euros. Les entrades es poden adquirir directament en el teatre (en taquilla o a la web) o a la pàgina del Festival Corearte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada