Barcelona Clàssica: Últim avís per 'Nabucco'

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Últim avís per 'Nabucco'

Foto: Gran Teatre del Liceu
Aquests dies, tots els grans mitjans es fan ressò de l’inici de la nova temporada al Liceu, que arrencarà oficialment dimecres dia 7  amb l’estrena de Nabucco. Ho veurem, segur,  a la tele, i potser també a la portada dels grans diaris.

Donem per descomptat que de l’elenc d’artistes, el director musical, el director escènic  i les característiques del muntatge ja en parlen suficient altres (i, si no, aquí teniu el dossier oficial que el Liceu ofereix amb el resum d’argument i fins i tot un recorregut per la història d’aquesta òpera als escenaris del teatre barcelonès).

Nosaltres volem explicar-vos algunes coses que potser han passat inadvertides dins d’aquest allau informatiu, i que suposen bones oportunitats per a conèixer més l’obra de Verdi, trobar entrades bé de preu i, per què no, guanyar invitacions gratis.

Sorteig d’entrades al concurs Nabucco

El Gran Teatre del Liceu organitza un concurs a través de Facebook. Per a participar, només cal inscriure’s utilitzant el formulari oficial i, a més, reclutar tres amics que també hi participin. Hi ha de temps fins el 19 d’octubre. Es poden guanyar dues invitacions per a veure Nabucco el 22 d’octubre.

Localitats d’última hora

Encara queden algunes (poques) entrades disponibles, fins i tot per a la sessió d’estrena. La bona notícia és que són butaques econòmiques, entre els 13 i els 75 euros. La mala notícia és que, òbviament, per aquest preu, són ubicacions amb visibilitat limitada.

L’Artista Respon


Si ja teniu la vostra entrada, podeu accedir gratuïtament a l’acte que el Liceu ha posat en marxa enguany: L’Artista Respon. Es tracta d’una sèrie de trobades dels abonats i aficionats amb els principals protagonistes de les òperes, els quals respondran a qualsevol de les seves inquietuds. Christina Scheppelman, directora artística del Liceu, guiarà aquestes trobades que s’inicien amb Nabucco el proper dimarts 13 a les 19h al Foyer.

El baríton Ambrogio Maestri i la soprano Marina Serafin, protagonistes de l’òpera verdiana, seran els primers convidats d’aquesta iniciativa, que espera perllongar-se al llarg de tota la temporada amb les diferents produccions programades. Durant aquestes conferencies, el públic podrà preguntar directament a l’artista i intercanviar experiències. L’accés quedarà restringit a les persones que hagin adquirit l’entrada per veure la funció o aquells abonats que tinguin l’espectacle en el seu abonament.

Retransmissions a la ràdio

I si, tot i així, ens quedeu sense entrada, poseu la ràdio el dimecres 14 d’octubre a les 20 hores. Catalunya Música retransmetrà en directe la sessió d’aquell dia, amb els cantants del primer repartiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada