Barcelona Clàssica: L' Escolania de Montserrat actua en Santa Maria del Mar en benefici dels refugiats de guerra

dimecres, 14 d’octubre del 2015

L' Escolania de Montserrat actua en Santa Maria del Mar en benefici dels refugiats de guerra

No és fàcil veure al mateix centre de Barcelona a l'Escolania de Montserrat, però aquest divendres 16, a les 20.30 hores, actuaran en la Basílica de Santa María del Mar en un concert especial.
Es tracta d'un esdeveniment solidari organitzat en benefici dels refugiats de guerra. La recaptació obtinguda amb la venda d'entrades es destinarà a Càrites Diocesana de Barcelona per a oferir als refugiats que arribin a la ciutat una primera ajuda bàsica i acompanyament durant el seu procés d'integració.

Les entrades, a 25 euros, es poden adquirir en El Corte Inglés, a través d'Internet i també en l'entrada de Santa María del Mar el mateix dia del concert.

Segons explica l'Escolania de Montserrat al seu web oficial, no estava previst organitzar aquest concert al principi de la temporada. De fet, la formació cada any ofereix un esdeveniment solidari, i el d'aquest any està programat pel 30 d'octubre a Sabadell, a benefici de Mans Unides.

No obstant això, el drama dels refugiats ha impulsat a l'Escolanía a organitzar aquest concert extra, que estarà dirigit per Llorenç Castelló i acompanyat al piano per Mercè Sanchís. Cal destacar que en algunes peces del programa, que es pot consultar aquí, participaran grups d'antics escolans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada