Barcelona Clàssica: Les guanyadores del Concurs Viñas consoliden la seva carrera: J'nai Bridges cantarà al costat de Jonas Kaufmann

dilluns, 28 de març del 2016

Les guanyadores del Concurs Viñas consoliden la seva carrera: J'nai Bridges cantarà al costat de Jonas Kaufmann

J'nai Bridges. Foto: S. Richards
J'nai Bridges, l'última guanyadora del Concurs Viñas, el certamen internacional d'òpera de Barcelona, ha anunciat al seu Facebook personal que prepara el seu debut en els escenaris europeus al costat de Jonas Kaufmann. Serà al març de 2017, a la Bayerischer Staatsoper amb Andrea Chénier. J'nai interpretarà el paper de Bersi.
 
Serà la seva primera aparició en l'òpera europea, però no la seva estrena amb l'obra, ja que,
segons les dades d' OperaBase, la mezzo realitzarà la seva primeres actuacions com a Bersi el proper setembre a l'òpera de San Francisco, en una producció dirigida per David McVicar. 

La projecció de les últimes guanyadores del Concurs Viñas és innegable. A més de J'nai, Sara Blanch es prepara per a un any trepidant, ple de compromisos. Entre d'altres, cal destacar la seva inclusió en el repartiment de Thaïs de la propera temporada del Gran Teatre del Liceu, al costat de Plácido Domingo.
 
Així mateix, la guanyadora del Viñas en 2015, la ucraïnesa Olga Kulchynska, tornarà al Liceu els pròxims mesos per cantar el paper de Musette a La Bohème. Olga també ha tingut un gran èxit internacional aquesta temporada, amb I Capuletti i I Montecchi, en l'òpera de Zürich, on ha donat la rèplica com Giulietta a la mateixa Joyce di Donato, qui va cantar el paper de Romeu. Segons la crítica de Bashtrack, "va hipnotitzar al públic de forma mai vista abans en una jove cantant".

Altres guanyadors del Concurs Viñas a l'edició 2015 tenen previstes actuacions al Liceu. Són Anatoli Sivko, un baix rus que actuarà també a La Bohème, i el tenor Ben Bliss, inclòs en el repartiment de La viuda alegre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada