Barcelona Clàssica: Torna la iniciativa de crowdfunding de l’ESMUC #apadrinaunpiano

dijous, 1 de desembre del 2016

Torna la iniciativa de crowdfunding de l’ESMUC #apadrinaunpiano

L’ESMUC, amb la finalitat de captar fons per a l’adquisició de nous instruments, organitza dos cops a l'any –amb la col·laboració de Fundació Catalunya-La Pedrera- un acte d’apadrinament amb la participació de músics i personalitats destacades. 

A l’apadrinament hi poden contribuir tant particulars com empreses. Es pot fer una aportació mínima de 40 euros simplement comprant l’entrada del concert, o es pot optar per una col·laboració superior. En tots dos casos, la compensació per participar en la campanya és assistir a un acte especial a La Pedrera on un músic destacat graduat a l’ESMUC estrena el nou piano i el signa per deixar un record. A és, aquest petit símbol pot servir de referent als estudiants que l’ utilitzin.

L’ESMUC organitza dos concerts #apadrinaunpiano a l’any, un de piano jazz i un altre clàssic. En edicions anteriors hi han participat noms com ara Marco Mezquida. Adrián Blanco i Xavi Torres. Divendres 2 de desembre, a les 20 hores, és el torn de la pianista Mireia Vendrell, qui oferirà un concert de música clàssica amb peces de Franz Schubert, Chaya Czernowin i Mauricio Kagel. 

Les aportacions a #apadrinaunpiano són desgravables a l’IRPF en cas de persones físiques i a l’impost de societats per a les empreses. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada