Barcelona Clàssica: Els conjunts de l'ESMUC es presenten en públic amb una sèrie de concerts gratuïts

dilluns, 25 de gener del 2016

Els conjunts de l'ESMUC es presenten en públic amb una sèrie de concerts gratuïts

Foto: ESMUC
Durant els propers dies i fins a l’1 de febrer, els alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) mostraran en públic els resultats de la seva feina durant aquest curs amb una sèrie de concerts gratuïts a càrrec dels conjunts del centre. 

Segons explica l’ESMUC, la novetat d’aquesta nova edició dels concerts de Grans Conjunts és que, per primera vegada, es celebraran a diferents espais de Barcelona. 

D’aquesta manera, dimecres 27 a les 19 hores, a l’església de Sant Oleguer, tindrà lloc el concert del Conjunt d’Antiga, sota la direcció de Xavier Díaz Latorre. S’interpretarà la Misa de difuntos a 6 coros, de Sebastián Durón.

De la seva banda, dilluns 1 de febrer, també a les 19 hores, a la sala Pau Casals de L’Auditori, l’Orquestra Simfònica de l’ESMUC oferirà un concert amb obres de Béla Bártok i del compositor català Jordi Cervelló. Al capdavant de la formació hi serà Rubén Gimeno, director de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Els conjunts d’altres gèneres musicals presents a l’ESMUC, com ara cobla, jazz i música tradicional, també tenen la seva programació, que es pot consultar aquí.

Els Grans Conjunts són formacions estables que formen part de l’activitat del centre. Al llarg d’una setmana, després d’acabar les classes del quadrimestre, els estudiants que participen en les diferents formacions treballen amb els seus directors amb unes dinàmiques pròpies de la rutina professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada