Barcelona Clàssica: ArtTe reforça la seva programació amb un cicle d'espectacles per a nens

divendres, 1 de gener del 2016

ArtTe reforça la seva programació amb un cicle d'espectacles per a nens

Foto: ArtTe
ArtTe, l'espai/botiga del carrer Muntaner, reforça la seva programació cultural amb un nou cicle adreçat als nens. Aquest dissabte,  a les 12.00 del migdia, ArtTe ofereix un espectacle infantil en el qual la música (incloent, per descomptat, la música clàssica) té un important paper.

L' artista convidada és Judit Farrés, que oferirà un recull personal dels llibres d'un personatge de llibres infantils: Pomelo, un petit elefant rosa. L'espectacle, segons expliquen des ArtTe, entrellaça narració i música amb la projecció de les il·lustracions sobre una lona flotant enmig de l'escenari.
 
Es busca que els petits espectadors vegin, escoltin i sentin. "Pensem que els nens han de viure la música des de petits i han de poder accedir-hi de manera natural, fugint d'allò més acadèmic i rígid", ens explica Claudia Crego, responsable de la programació de ArtTe.

I ens posa exemples: "Una polka, per la seva brevetat, permet que el nen respiri i gaudi; o Xavi Lozano, amb els seus instruments originals, desperta la creativitat dels més petits i els facilita l'accés a la música i al ritme ".

Durant els propers mesos, el cicle programarà nous espectacles, buscant sempre que siguin "peces lleugeres i breus, que desperten l'atenció dels més petits i que permetin als pares i als germans més grans gaudir també", segons afirma Claudia. L'entrada val 5 euros i els nens menors de 3 anys tenen accés gratuït.

ArtTe es caracteritza per disposar d'una acurada programació musical en què el gènere clàssic té una gran importància. A més del nou cicle infantil, ArtTe ofereix tots els dimarts a les 20.10 els concerts "30 minuts de clàssica", d'entrada lliure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada