Barcelona Clàssica: La Jove Orquestra Nacional de Catalunya presenta els 'Somnis de músic' de la nova generació d'artistes

dijous, 14 de gener del 2016

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya presenta els 'Somnis de músic' de la nova generació d'artistes

Foto: Auditori
Els alevins de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) són els protagonistes del nou concert familiar de L’Auditori d’aquesta setmana: Somnis de músic.

El proper dissabte, a les 12 hores, la formació es presenta al públic amb un programa basat en fragments de la peça El somni d’una nit d’estiu, de Mendelssohn. Manel Valdivieso, director artístic de la JONC, n’assumeix la direcció musical. Les parts corals estaran a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió, dirigit per Josep Vila i Jover. 

Com diu la presentació de l’espectacle a la web, serà una interpretació “sorprenent”, sense partitures i amb coreografies creades per Marta García Otín.


El concert de dissabte està obert a tot el públic general, amb una entrada de 10 euros. Però, durant la setmana, la JONC Alevins interpretarà Somnis de músic en sessions matinals exclusives per a alumnes de les escoles de l’àrea metropolitana de Barcelona. Un total de 4.823 estudiants de 78 centres tenen previst assistir-hi.

La JONC Alevins està integrada per joves músics de menys de 18 anys seleccionats per audicions a tot Catalunya. De la seva banda, la seva “germana gran”, la JONC, on participen músics fins als 23 anys, va actuar dilluns a L’Auditori.

Totes dues formacions han estat durant dues setmanes de Nadal treballant de forma intensiva. L’estada de la JONC a L’Auditori suposa posar el punt final a aquesta trobada nadalenca, on han participat un total de 532 músics en etapa formativa.

Us deixem amb el making-of de Somnis de músic:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada