Barcelona Clàssica: Arrenca l'edició 2016 de "Música als parcs", amb 47 concerts gratuïts a l'aire lliure

dimarts, 7 de juny del 2016

Arrenca l'edició 2016 de "Música als parcs", amb 47 concerts gratuïts a l'aire lliure

Torna un dels clàssics de l’estiu a Barcelona: el programa Música als Parcs. A partir del dimecres 8 de juny, i fins al 31 d’agost, els espais verds de la ciutat són l'escenari d'un complet cicle de concerts gratuïts.

A la programació d’enguany, Música als Parcs ofereix 47 concerts de diferents estils, com ara música clàssica, formacions corals, formacions d'escoles de música o orquestres. També hi ha força presència d’altres gèneres, com el jazz o el blues.

L’edició 2016 arrenca amb un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música de l’Eixample al Parc de la Ciutadella.


Del 21 de juny al 25 d'agost actuaran els músics i intèrprets seleccionats pel jurat a partir d’una convocatòria oberta a joves músics i intèrprets, de fins a 35 anys, que ofereixen concerts de petit format, quartets com a màxim, sense sonorització.

Com a novetat d’aquesta edició, s’oferiran visites prèvies als concerts que permetran la descoberta de parcs i jardins singulars de la ciutat. A més, Música als Parcs s’afegeix a la celebració del Dia de la Música, el 21 de juny, amb una actuació especial pel que fa a organització: tant l’artista com el lloc, un dels parcs i jardins de Barcelona, s’anirà anunciant de manera indirecta a través de les xarxes socials a mesura que s’acosti l’actuació.
La programació sencera es pot consultar aquí. A més, l’agenda de Barcelona Clàssica hi figuren els concerts de repertori clàssic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada