Barcelona Clàssica: El regal d'aniversari de Lluís d'Arquer i Solo Piano

dilluns, 6 de juny del 2016

El regal d'aniversari de Lluís d'Arquer i Solo Piano

El pianista i compositor Lluís d'Arquer celebra aquesta setmana el vuitè aniversari de la seva iniciativa de vetllades musicals Solo Piano, un dels espectacles de música clàssica més originals de Barcelona.

Cada dissabte, Lluís d'Arquer obre al públic la seva casa, situada al barri de Gràcia, i converteix el seu saló en el Teatre Més Petit del Món. Un piano de cua ocupa pràcticament tot l'espai destinat a escenari, a pocs centímetres del públic.  Tot el concert està cuidat al detall, des del programa que es lliura a l'entrada fins a la copa de cava que s'ofereix conclòs el concert, perquè els espectadors tinguin la possibilitat de comentar amb l'intèrpret la seva opinió de l'experiència.
Fa uns mesos, Lluís explicava en una entrevista a Barcelona Clàssica que havia creat Solo Piano per poder connectar amb el públic tocant la seva música. I, efectivament, en Solo Piano, després d'una primera part amb obres clàssiques de piano, Lluís interpreta obres pròpies i, sovint, també realitza improvisacions. 

Precisament, l'enregistrament d'una d'aquestes improvisacions, realitzada sobre tres notes a l'atzar (el pianista les sol demanar al públic just abans de començar a tocar), s'ofereix gratuïtament, com a commemoració del vuitè aniversari, a la  pàgina web de Lluís d'Arquer.
Per descarregar el MP3, cal accedir aquí, seleccionar la primera pista ( "Improvisació 8è aniversari"), indicar l'opció "Buy Now" i introduir el preu de zero euros. La descàrrega s'inicia immediatament. A la mateixa pàgina també es poden adquirir, al preu mínim d'un euro, altres improvisacions del pianista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada