Barcelona Clàssica: Barcelona Clàssica, en el programa del Festival Rossini in Wildbad

dijous, 21 de juliol del 2016

Barcelona Clàssica, en el programa del Festival Rossini in Wildbad

L'entrevista de Barcelona Clàssica a Jochen Schönleber, director del Festival Rossini in Wildbad (Alemanya), ha estat escollida per formar part dels materials oficials de l'esdeveniment. El text apareix, amb traducció a l'alemany de l'investigador i documentalista Reto Müller, al programa introductori d'Il conte di Marsico, la coproducció realitzada entre el Festival de Wildbald i els Amics de l'Òpera de Sarrià.

L'òpera es va estrenar a Barcelona l'abril passat, amb Jochen Schönleber com a director escènic i un repartiment format per Mar Campo, Mae Hayashi, Blanca Marsans, Karina Repova, Serena Sáenz, Paula Sánchez-Valverde i Marina Viotti. Durant aquest mes de juliol, Il conte di Marsico es representa en Wildbad, una localitat de la Selva Negra alemanya que cada any acull un festival internacional de bel canto, amb el mateix cast i la mateixa proposta escènica.

Recuperem aquí l'entrevista a Jochen Schönleber i agraïm a l'organització del festival i al Repte Müller seu interès en el nostre treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada