Barcelona Clàssica: El Cor de Cambra ARSinNova inicia nova etapa

dijous, 10 de novembre del 2016

El Cor de Cambra ARSinNova inicia nova etapa

Cor de Cambra ARSinNova
El Cor de Cambra ARSinNova actua dissabte, 12 de novembre, a l’església de Sant Felip Neri de Barcelona. El concert, d’entrada gratuïta, serà molt especial per a la formació, ja que suposa el comiat de Pere Lluís Biosca com a director.

Com ens comenta el propi Pere Lluís, “són deu anys al capdavant del projecte i era el moment de fer el canvi, ara que el cor es troba en un bon moment”.

El concert de dissabte està pensat precisament com a exponent d’aquest bon estat de forma, amb un repertori d’obres treballat durant l’últim trimestre. “Presentarem les peces agrupades en blocs”, ens explica Biosca. 

I afegeix: “En primer lloc, un bloc anglès, amb Holst i  Stanford; després, un bloc rus, amb Schnittke i Rachmaninov; a continuació, un bloc francès, amb Debussy i Saint-Saëns, i un bloc alemany, amb motets de Mendelssohn i Rheinberger. I, per últim, tindrem una part més propera a la cançó popular amb obres del compositor català Sancho Marraco”.

Amb aquest concert, ARSinNova tanca una etapa i obre una de nova sota la direcció del jove Marc Díez. De la seva banda, Pere Lluís Biosca continuarà com a director del Cor de Cambra de la Catedral de Barcelona.

ARSinNova és un cor amateur, però amb importants premis i reconeixements al seu currículum, com ara els primers premis al Gran Premio Nacional de Canto Coral de Gijón l’any 2013 i al Certamen Coral de Ejea de los Caballeros el 2012. Entre els seus projectes, destaquen les col·laboracions amb bandes sonores d’espectacles i músics contemporanis, com el grup Manel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada